måndag 31 december 2012

År 2012 barnen och annat!

Det bästa med 2012.

Jag blev 25 och därmed ett år äldre och visare.

Oliwer och Swea fyllde 4 och 2år. De har förgyllt mitt år. Varit så duktiga i alla situationer de hamnat i, tagit flytt och andra jobbiga saker bättre än någon annan.

Semestern 2012 var 5 underbara veckor.

Oliwer har blivit en stor och förståndig kille. Charmig kille som alltid har svar på tal! En jättesnäll storebror som verkligen tagit hand om sin syster detta år. Han har lärt sig så mycket gällande bokstäver, siffror och annat! Han har blivit en fisk i vattnet och älskar sin simskola! Fortfarande boll och speltokig! :)

Swea (rumpnissen) har blivit ett ännu större charmtroll detta år. Hon pratar, pratar,pratar och pratar, ja hon pratar hela tiden. Och har som sin bror alltid svar på tal! Hon har också lärt sig massa saker under detta år, hon räknar, känner igen färger, ja vad kan inte denna tjej? Vi alla tar henne för lite större än vad hon är. Hon och hennes hår har växt endel ;) hon avslutade året (igår) att bestämma att blöjan är obekväm, trosor är bättre! Så nu ska det kissas på pottan! :)

Mina älskade barn! Ser fram emot ett nytt år med er!!

1 kommentar:

  1. Vilka goa och söta barn du har! Mamma upp i dagen:) Kämpa på! Själkänslan är viktigare att vårda än att vågen visar minus!

    kram, pernilla be

    SvaraRadera